Treasure find: Rabito iPhone Case

Dat ik een euhm -kleine- verslaving heb voor iPhone hoesjes, zullen de meesten onder jullie ondertussen wel gesnapt hebben. Ik weet niet waarom, ik hou er gewoon van mijn iPhone te matchen met de rest van mijn outfit. Of zo’n cutie hoesje errond te doen dat het al niet uitmaakt of het effectief matcht met de rest, being cute is all that’s necessary. Het Violetta hoesje van Moschine dat ik van mijn broer voor kerst kreeg, is uiteraard een winnaar. Maar bij Smets zag ik deze, en you know.

IMG_9610 copy

They’re just so pretty! Rabito is een Asiatisch merk. Hoe kan het ook anders? Ik heb geprobeerd meer te vinden op ze interwebs, maar het merk blijft zo een beetje obscuur. Ze hebben een eigen site, maar veel informatie kan’k er ni op terugvinden. Ah well. All you need to know: it has earsies!

20140124-141449.jpg

Dus. Eentje met een staart, de ‘standaard’ rabito en eentje met Studs. Can you guess my favourite? Ik hou van de studs variant, alleen… Wit. Ik ben eens benieuwd hoe lang het effectief wit blijft. Net als de staart bij de gele versie, een witte staart. Supercute, just. You know. Dangerous.

20140124-141456.jpg

Mooie geelgouden studs. De binnenkant van de case is afgewerkt met een soort leder, om te zorgen dat je gsm niet beschadigd wordt door de metalen studdies. Good thinking!

20140124-141505.jpg

20140124-141525.jpg

De case met het staartje. Deze werkt met een zuignapje dat je zo op het hoesje kan vastplakken, maar voor in je handtas of broekzak kan de staart er ook weer gemakkelijk af. De enige keer dat ik de staart effectief gebruikt, is wanneer mijn iPhone recht moet blijven staan. Ik lees bv. redelijk wat op mijn gsm, en als je dan aan’t tafel zit is het leuk dat hij zo kan blijven rechtstaan. Ik ben wel supervoorzichtig met deze en neem de kleine konijnenstaart niet mee op weg. Zwart? Die zou ik nog in mijn tas durven dumpen. Deze hagelwitte though? It just stays safely home.

20140124-141517.jpg

20140124-141532.jpg

Ik ben echt verliefd op deze hoesjes! En ze zijn gewoon goed. Het is geen harde plastiek maar een plooibaar silicone materiaal, wat er voor zorgt dat je gsm toch net weer dat beetje extra beschermd is tegen schokken en vallen, which is kinda important for me? Ni da ik met mijn iPhone gooi, maar ik heb zo m’n dagen dat gewoon alles uit mijn handen valt. Dan is zo iets toch echt wel een musthave!

Nog op het lijstje? De knalroze vanop de eerste foto, en misschien een pikzwarte. LOVE IT.

Fijne dag, sweets!

6 thoughts on “Treasure find: Rabito iPhone Case

  1. Ik heb jaren geleden zo’n hoesje gekocht in Hong Kong. Helaas voor mijn oude iphone en die past niet op mijn nieuwe. Ik wil weer!! En dan die met studs. Super leuk!

Let the world know what you think: