Hotspot: I.Ma.Gi.N Jewels – Antwerp

Later dan gepland, mijn humeur laat zich weer van zijn beste kant zien de laatste tijd. Van schrijven komt jammer genoeg niet veel in huis, maar dit moet ik toch even gedeeld hebben. I.Ma.Gi.N Jewels aka een grote favoriet hierzo. Achter het merk zitten Margaux en Gilles (clever brandname, or what?) waarvan Margaux al haar liefde voor juwelen uitte bij 4U. Ondertussen heeft ze met haar vriend een heel nieuw juwelenmerk uitgebracht, met een winkeltje in Antwerpen en een pop-up shop in Knokke.

IMG_7083.JPG

Antwerpen, Steenhouwersvest 11. In Knokke vind je het winkeltje in de Antoine Bréarstraat, op een steenworp van de Just Julia winkel.

IMG_7081.JPG

I.Ma.Gi.N Jewels zijn fijne, elegante juweeltjes, de meeste verkrijgbaar in zilver, verguld zilver (rose en goud). Keuze genoeg, en voor iedereen de perfecte combo.

IMG_7080.JPG

Ben je benieuwd? Ge kunt altijd een kijkje nemen op de webshop. De meeste dingen die ze in hun winkels liggen hebben, staat in hun online store, maar een aantal dingen kan je alleen in fysieke winkels vinden, zoals mijn mooie nieuwe ring.

IMG_8090.JPG

IMG_7084.JPG

Ik hou echt van de I.Ma.Gi.N Jewels juweeltjes, subtiel en niet too much in your face, maar toch opvallend genoeg om een outfit af te maken. Not too girly or flashy, en ze passen dus ook helemaal binnen mijn stijl, so yay! ^^

IMG_7085.JPG IMG_7086.JPG

Ik vind het fijn om zo’n leuke ontdekkingen te doen, puur Belgisch en helemaal betaalbaar. Je betaalt voor een juweel niet meer dan 100 euro, maar je krijgt wel mooie kwaliteit. Ik betaal dan liever een beetje meer voor een mooie halsketting of een ring. Ik moet ook wel zeggen dat juweeltjes van bij de H&M of Zara bij mij nogal snel de neiging hebben om groen uit te slaan, en dan ben je natuurlijk ook nergens.

Hebben jullie nog leuke tips, dingen die ik nog moet ontdekken? Make sure to share, ik ben altijd benieuwd naar nieuwe merken! ^^

Fijne avond, lieverds.

Let the world know what you think: