Cali-playlist #1

Voor zij die ni meezijn met het concept van Hollister: donker en luide muziek. ‘Hedde gelle ook pillampen?’ is een vaak gehoorde uitspraak. En elke keer vriendelijk lachen, want klanten denken dat ze origineel zijn. Ah well. Dus. Dat, en muziek. Die muziek is een cd met tussen de 8 en 15 nummers die op repeat staat. Om de paar maanden krijgen we dan weer een nieuwe playlist.

Nieuwe playlists zijn altijd een beetje dubbel. 1: YES NEW MUSIC. 2: OMG IK KAN NIMEER MEEZINGEN. En hoewel we altijd heel blij zijn met ne nieuwe playlist, want de oude is zotgedraaid, is achteraf de oudere nummers terughoren af en toe wel leuk. Ik ga even mijn favorieten met jullie delen!

One Republic – Counting Stars
Dit is eigenlijk wel een leuke. Algoed dat’k da vind, cuz recently it has been picked up by Belgian stations. Het wordt zot gedraaid. NO MORE COUNTING DOLLARS WE’LL BE COUNTING STAAAARS.

Two Door Cinema – Next year
Oke. Hier ga ik eerlijk zijn. Ik wist ni van wie het was. Ik kan dit nummer van a tot z meezingen and I had no clue whatsoever wat het was. Thanks A&F playlists. Ik ben de hele lijst aan’t afgaan, tussendoor opzetten. Oh, well look at that. It’s the song with Maybeee somedaaaaaaaay. Echt te bizar. Ik heb zo ook een voorbeeld, wacht, let me find it!

Train – Drive by
Elke keer als’k da hoorde op’t werk kon ik mensen doodslaan. Kotsbeu was’k da nummer. Fastforward a few months. MNM op de radio, en Stephanie blèèèrt mee met de radio om achteraf halveling in paniek te slaan. HOW THE EF DID I KNOW THIS?! Ik kon het nummer volledig meezingen en ik was ervan overtuigd dat’k het nog nooit eerder gehoord had. Vijf minuten zat ik te flippen achter het stuur, om achteraf tot de conclusie te komen. Ah. Da stond op de cd in de winkel. Zo goed weten we dus wat er gedraaid wordt in’t donker kot.

Chromeo – Sexy Socialite
Dit is eentje uit de current playlist, maar die mocht echt ni ontbreken. Dit is echt een leuk nummer! Eentje dat een beetje opvalt tussen de rest, maar zo leuk om zot op te doen. En weet ge, soms moet da gewoon als ge aan’t werken zijt, ya know.

Neon Trees – Everybody Talks
Jep. Gewoon. Ne leuke en al. Als je deze nog niet kende, you’re welcome.

Graffiti6 – Free
Dit is een groep die ik leren kennen heb via ‘t werk. Ze hebben, I just found out, meerdere nummers op de playlists gehad. En blijkbaar allemaal nummers die ik goe vond. Well, well, well. I should check out the bands on the lists more often, apparently.

Olly Murs – Dance with me tonight.
De laatste, om’t af te leren. Dit is echt nen instant happiness-maker. Eentje waar we (ja oke, ik) spontaan ook een paar dansmovekes op bovenhalen. Blijkbaar niet door iedereen gezien als socially acceptable, but you know. Als je een nummer standaard 6 keer per shift hoort, 3 keer in de week… Dan moet je echt wel een manier vinden om ni helemaal cray cray te worden! ^^

Aight, excuses voor de late post vandaag, maar stiekem vond ik dit echt wel een heel leuke avondvulling! ^^ Vinden jullie dit leuk, om zo wat ‘nieuwe’ nummers te ontdekken en maak ik in de toekomst nog zo’n postjes, of zeggen jullie ”t Is genoeg geweest.’?

Fijne avond, sweets!

4 thoughts on “Cali-playlist #1

Let the world know what you think: