NOTD #14 : Thank you, Kelly! ^^

Hi guys!

Een lakje. Een heel tijd geleden dat’k nog een lakje met jullie deelde, maar ik heb weer eens specialleke voor jullie. Eentje dat toch ook een plaatsje voor zichzelf verdiende hier op de blog. IT’S SO PRETTY! Toen ik met de lieve Kells in Londen vertoefde, mochten we elks 3 lakjes van Model’s Own kiezen (you know. We hadden al redelijk geshopt. Er moeten grenzen zijn, of course.). Zware keuze, maar ik ging voor sensible creme-lakjes. De glitter was mooi. Té mooi. Maar ik kreeg het niet over mijn hart niet de mooie nude en koraalkleurtjes te kiezen. Insert b-day prezzies. They are the best! Zeker van vriendinnen die je bijna beter kennen dan je jezelf kent. ^^ Toen ik het pakje opende en dit flesje zag verschijnen wist ik: Ik heb deze nodig.

20140325-144140.jpg

(Excuses voor de wijsvinger. Very auwchie, op’t werk nagel gescheurd en yes. Auw) Kijk dan toch! Mooie dichte roze glitter. My inner beautyblogger is natuurlijk meteen sceptisch. Glitter is altijd supermooi in’t flesje maar vaak valt het op de nagels tegen. 7 laagjes voor je een dekkende glitterlak hebt? Ha. Ni dus.

20140325-144149.jpg

Deze is pretty perfect. De glitter zit echt dichtgepakt, en met twee laagjes heb je genoeg om de hele nagel te bedekken met glitter. Op zich lijkt het niks speciaal, een doorschijnende basis met roze glittertjes. Don’t underestimate the power though. Eens op je nagels, it’s a party.

20140325-144159.jpg

Kijk dan toch! Het lijkt echt gewoon een glitterbommeke ontploft op uw nagels. Like. Woah! Ik zei al, twee laagjes. Can you believe it?

20140325-144207.jpg

De namen bij Model’s Own zijn zo leuk. Ik zal dit zeker al wel eens vermeld hebben, maar ik hou ervan wanneer merken werk maken van benamingen. Da’s toch meteen zoveel fijner dan de standaard nummerkes. Pink Fizz is trouwens knal derop, they couldn’t have picked a better name.

20140325-144256.jpg

GLITTER. GLITTER. GLITTER. Ik kan nie wachten tot ik verlof heb, en al mijn nagels in glitter kan hullen. It’s gonna be awesome. Al moet ik misschien eerst eens op zoek naar die OPI Peel off Basecoat. (En eens ik die te pakken heb, en getest heb, kunnen jullie zeker een logje verwachten!)

20140325-144356.jpg

Op mijn andere nagels zit mijn current favourite nudish kleurtje, die jullie al eerder zagen passeren op de blog. De lak is al een beetje uitgedikt, wat eigenlijk niet zou mogen. Algoed lakt hij nog steeds fijn, en is de kleur nog altijd de flatterendste ooit. ^^

20140325-145459.jpg

Kelly had trouwens ook nog deze cutie in mijn pakje gestopt. Bestest b-day gift EVER! Thanks, Kells. ^^

4 thoughts on “NOTD #14 : Thank you, Kelly! ^^

Let the world know what you think: