Plogging Diary: Dagje Eindhoven.

Zondag trok ik voor mijn verjaardag samen met Marianne naar Eindhoven. Missie? Een keertje bij Primark gaan kijken of de hype om de sportkleding verdiend is, en of we ook iets leuk kunnen scoren. But wait, first things first!

 
COFFEE.  

 

We arriveerden rond de middag in Eindhoven en moest dus ff iets smullen. You know me, I love my food. En M. had op voorhand even een search gedaan. Er zit een Bagels & Beans! Sweet lord, this was so so good. So good. Ondertussen heb ik bij de AH ook bagels gescoord dus ik ga een poging doen tot het creëeren van een yummy bagel myself. 

  
Daarna? Eerst Primark, obviously. Ze hadden inderdaad een redelijk uitgebreide sportcollectie. Wat een mega bummer was? Zowat alles, en dan bedoel álles, was er alleen nog in grote maten. Hier en daar hing nog een 38 maar daar moest je hard achter gaan zoeken. Niet echt indrukwekkend, zeker na dat ze zo een campagne delen rond hun nieuwe collectie. Dan kan je toch verwachten dat mensen zullen komen kopen? En dat ni iedereen ne 44 of 46 heeft? Anyway. Major disappointment dat ons richting H&M stuurde. 

  
De H&M in het shoppingcenter heeft echt de hele collectie die je ook online vindt. Veel meer dan we in de winkel in Antwerpen vinden! Ik vond een mooi zwart truitje met lange mouwen. Met het weer momenteel, vliegen mijn truitjes erdoor en ik kan ni bijhouden met wassen. En, ik ben effectief al gaan lopen ermee, en het is een goeike! 

  
  
We love our leggings. ^^ Zonder afspreken hadden we zondag dezelfde broek aan, moest dus even vastgelegd worden!

Na H&M maakten we gewoon nog een wandelingske door het centrum, en passeerden we langs de Bijenkorf. Fun surprise!

  
Sinds kort verkopen ze blijkbaar een klein beetje Rebecca Minkoff! Ik hoop binnenkort naar Chicago te reizen, en RM is Amerikaans, dus wie weet? 😉 Maar ik vind het fijn dat het merk ondertussen toch zijn weg vindt in Europa, it deserves so much love.

  
Afsluiten deden we bij KFC… What else? Als’k in Nederland ben, is dat een beetje mijn go-to because so good. OMNOM, chicken! 

Eindhoven is altijd wel een leuke optie om zondag te doen. Winkels zijn open, ze hebben net weer wat andere dingen dan bij ons. En, je kan er lekker eten! Niet alleen KFC of bagels, maar er zit ook een lekker Japans restaurant, of which the name kinda escapes me right now. In ieder geval, opties genoeg voor foodlovers!

Have a good weekend! 

X. S

2 thoughts on “Plogging Diary: Dagje Eindhoven.

Let the world know what you think: