TLD Boombox: Current favourites.

Ik deelde al eens een post met nummers die ik nogal eens durf meeblèren. Toen was het de Cali-Playlist aka mijn favoriete Hollister nummers. Omdat ik nu merk dat ik in de auto wel meer meezing dan wat er op de Hollister CD staat, heb’k de naam maar aangepast. Anyway. Mijn favoriete mee-kweel nummers van dit moment, let’s go!

John Newman – Love me again.

Dit vond’k al een super nummer toen het voor de eerste keer als Big Hit op MNM te horen was. Nu staat het ook op de CD in de winkel. Of dit een goeie zaak is? Daar ben’k nog ni helemaal uit. Momenteel is ‘t vooral uit volle borst meezingen elke keer deze song passeert. There’s nothing left I can dooo.

Vance Joy – Riptide

Bij dit nummer is net het omgekeerde waar. Eerst zot gehoord in de winkel, daarna Big Hit op MNM. Ik zing altijd uitbundig mee, maar ik ben er nog ni helemaal uit hoe ik nu denk over het feit dat ze het nu pas beginnen te draaien op de radio. Op deze manier hangt er echt wel  het ‘werkgevoel’ aan vast, terwijl als’k het nummer al kende vooraf, ik dat niet zo heb. Anyway. I’m weird. En dit is echt wel een leuk zomers nummer. Tijd voor shorts en raketijsjes?

Demi Lovato – Let it go

Een Disneynummer kan eigenlijk niet ontbreken? Ik kan niet zingen, en ik geef dat toe. Dit is ni binnen mijn euhm. Stembereik. Maar alleen in de auto heeft niemand anders er last van, dus losgehen elke keer wanneer ze dit spelen! Ik moet alleen oppassen nu het goeie weer opkomst is. Als je met de ramen open rijdt, kunnen mensen je dus horen. Dat heb’k uit ervaring, Waka Waka vorige zomer in centrum Leuven terwijl ik even niet besefte dat de wind kwam van buitenaf, en niet van de airco. Anyway.

Voor wie Frozen nog niet zag, zeker doen! Echt een aanrader, lekkere feelgood en prinsessen en prinsen en muziek en cutie Olaf (sneeuwman).

Bastille – These Streets

Dit is nog eentje van op’t werk. Niet nieuw, en niet echt te horen op de radio maar daarom niet minder goed. Ik hou wel van dit soort liedjes. Goed lopende tekst, een lekker ritme maar fijn om op rond te rijden. Op een vrijdagavond bijvoorbeeld. Niet iedereen is fan van de boink/electro/whatevs dat te horen is dan op de radio. Na een drukke shift op’t werk heb ik dan liever meer van dit soort nummers. (En haha, terwijl ik dit typ heb ik het nummer opstaan, en begin ik op het einde uit gewoonte het volgende nummer te zingen. Hoezo, crazy?)

Lea Michele – Cannonball

Nog zo eentje waar je gewoon ni bij kan stil blijven. Of ale ja, ik toch ni. Toen ik hoorde dat Lea Michele naast Glee ook de echte solo tour opging, was’k al enthousiast. Ik hou van haar stem, BAM, sterk en zo mooi. Ik was al sinds dag 1 fan van haar covers op Glee, en ik kan ni anders dan zeggen: LOVE IT. Zeker omdat het niet is zoals de typische muziek van nu. Van haar weet je ook gewoon wat een kanon van een stem ze heeft, en dat het allemaal gewoon boenk erop is. Ik vind het ook zo sterk van haar, hoe ze nu doorgaat zonder Cory. Anyway. AGAIN!

Anna Kendrick – Cups

Dit nummer kreeg al eens een vermelding op TLD, maar omdat ik nog altijd gewoon blij wordt elke keer ik het hoor, vond ik het tijd om het nog eens te delen. Broer en ik leerden de cup-movement-thingies tijdens 1 van de vele blokperiodes, en ‘k moet nog elke keer zo hard lachen als’k er aan terugdenk. Ik moet misschien eens proberen of’k het effectief nog kan?

En bij deze ga ik afsluiten, for now. Wat mij elke keer weer opvalt wanneer ik op zoek ga naar de meezingers van’t moment? Hoe een uiteenlopende muzieksmaak ik heb. Van indie tot mainstream tot Disney-ballads. Wat er niet gemakkelijk zal tussenzitten? Zware electro shizzle, heavy metal, zo van die dingen. Het moet leuk blijven, en om 1 of andere reden kan ik me gewoon niet bedenken dat je dat je daar happy van wordt. But well. Good thing we’re not all the same! ^^

Fijne dag, en laat me weten wat je van de nummers vond!

Let the world know what you think: