Tweezerman – Mini Slanted Tweezer

20130827-121145.jpg

Confession time. This is not my first tweezerman. Dit is wel een roze.

Toen ik bij Sephora Time’s Square in de rij stond om te betalen, this one caught my eye. Sephora always does that! Wanneer je staat te wachten, passeer je nog langs een hele hoop leuke hebbedingetjes. I resisted. I was doing awesomly well and then. Een roze tweezerman, aan 15 dollar. And so, the rest is history.

20130827-121642.jpg

The candycane one kocht ik ondertussen zo’n twee jaar geleden. Still works like a charm!
Het zijn alle twee de mini versies van de originele tweezerman, maar voor mij zijn deze echt perfect. Je kan er enorm nauwkeurig mee werken en ze pikken de kleinste haartjes mee.

20130827-122037.jpg

De pincet sluit vooraan perfect aan, waardoor haartjes er niet tussenuit glijden. Ze zijn ook net scherp genoeg om goeie grip te hebben. This made my life a lot easier!
Tweezerman geeft je ook nog een extra service: is je pincetje niet scherp genoeg meer? Je mag ze levenslang naar hen opsturen en dan zorgt het bedrijf dat je tweezer weer helemaal tip top wordt. Ik heb dit nog niet geprobeerd en ik denk niet dat het snel gaat nodig zijn, maar da’s toch echt wel een leuk pluspunt!

De tweezermans zijn niet goedkoop, maar in mijn ogen zijn ze hun prijs meer dan waard! Dus moest je nog twijfelen? Go for it!

Have a nice daaaay! ✨

0 thoughts on “Tweezerman – Mini Slanted Tweezer

Let the world know what you think: