YSL – Shocking Mascara

20130829-133633.jpg

Mascara! Jep. The absolute musthave for every girl I’d say. Zelfs al ben je niet into makeup, a splash of mascara doet je er toch meteen wakkerder en frisser uitzien (this, of course, is just my humble opinion!). Ik durf buiten komen zonder makeup, I promise. Maar zo een laagje mascara zal ik toch meestal wel aanbrengen!

Ik heb al veel getest. Van budget tot middelprijsjes tot luxe. Ik heb veel eisen:
1) volume
2) krul
3) lengte
4) spreiding aka geen spinnenpootjes.
Eigenlijk moet mijn mascara gewoon alles doen. Veeleisend much? Anyway! Degene die het dichtst in de buurt komt is deze van YSL, de Shocking faux cils effet.

20130829-134117.jpg

Gehoord bij Ici Paris Wijnegem, a couple of teenagers, checking all the mascaras: ‘Waarom zou je in godsnaam een mascara kopen die je het effect van valse wimpers geeft? Wie zou dat kopen, niemand toch?’ Euhm. Ja. Ik dus.

Waarom een YSL mascara, of überhaupt een mascara van de high end merken? Well. Zoals ik al vermeldde, ik testte er al veel. Meestal was ik meer geld kwijt wanneer ik om de paar weken bij ‘t Kruidvat een nieuwe kocht omdat ik niet tevreden was dan ineens meer uit te geven voor eentje die van de eerste keer doet wat ik wil. Ik zal niet beweren dat de cheaper ones can’t be good! It’s just… They’re not for me.

Dit is trouwens een rebuy! Ik heb mijn vorige Shocking volledig opgebruikt, en ben dus terug voor deze gegaan. Andere favorieten zijn die van Helena Rubinstein, jeweetwel, die leuke tubetjes met de luipaardprint. Die werken ook heel fijn!

20130829-134601.jpg

Het borsteltje is niks speciaal, maar doet z’n werk heel erg goed! Het enige waar ik op moet letten, zeker met een nieuwe tube, is dat ik in’t begin niet teveel opbreng. 1 laagje is genoeg! En hij doet dan ook wat hij belooft. Vavavoom!

20130829-134824.jpg

Nog een vereiste: zwart. Mijn mascara moet zwart zijn. Niet bijna zwart, of grijzig, nee. Koolzwart. En dat is deze helemaal! Ik vind dat mijn blauwe ogen echt knallen met zo’n zwarte wimpers. Dit + een matte oogschaduw + een liner and I have a 5min look!

20130829-135305.jpg

Wat is jullie favoriete mascara? Do you splurge or go for budget?

Have a nice day, lovelies! ✨

0 thoughts on “YSL – Shocking Mascara

  1. Bedankt voor de tip! Ik ben écht al eeuwen op zoek naar dé. perfecte. mascara. Diegene waar ik tot nu toe het meest happy van werd, was Inimitable van Chanel. Nu gebruik ik Helena Rubinstein (juist, die in de luipaardverpakking), en ik denk dat ik de volgende keer eens Inimitable Intense ga kopen…

Let the world know what you think: