Sunday Insta-Diaries!

Another Sunday. Is it just me, or is time flying by? De voorbije weken kwam er weer veel te onregelmatig een postje online, maar you know me by now: wanneer het voelt alsof ik mezelf de verplichting op leg om te posten, werkt het gewoon niet. Dan is’t weer even wachten tot er weer de volle goesting is om te schrijven en na de heatwave werkt een frisse dag gelijk niks anders!

IMG_7863.JPG IMG_7748.JPG

First things first! Celebratory coffee want ik slaagde voor mijn eerste jaar Marketing. Die met de naam moest er gewoon bij, omdat Starbucks echt te origineel blijft. Hoeveel verschillende schrijfwijzes zijn er voor mijn naam? Well, apparently a whole lot. Ook, als het een marketingtruk is zoals al vaak gesuggereerd is: it’s working. En dan kan ik als marketeer-to-be het natuurlijk ook niet negeren. ^^

IMG_7854.JPG IMG_8007.JPG

Met de broer trok ik ook weer even naar de zee. Tijdens die ondraagbare hitte van de voorbije dagen, was een dag aan de seaside echt enorm welkom. Blijkt ‘s avonds dat er wel zo’n 11 graden verschil is, terwijl we maar zo’n anderhalf uur rijden tot aan’t strand. Ik vertrok er met een lekkere 20 graden, maar tegen ik thuis kwam, gaf de auto alweer meer dan 31 graden aan. What?

IMG_7849.JPG

Uiteraard moest ik in Knokke even binnenspringen bij Charlotte in haar nieuwe Just Julia winkel. Vorig jaar was het nog een pop up store, nu heeft ze een vast pand in de Antoine Bréarstraat, en ik kan jullie garanderen dat het echt wel de moeite is om even binnen te springen. I wannit all!

IMG_7866.JPG

YES! Al weken uitverkocht en in eerste instantie greep ik naast een ticket voor vrijdag. Toen er vorige week een aantal extra in de verkoop gegooid werden, kon mijn broer er nog te pakken krijgen. Bastille, whoop!

IMG_7889.JPG

Lopen met die hitte, het is toch ff doorzetten en pijn lijden. Ik liep veel trager, zeker de run die ik op zaterdagmorgen deed (hallo, 34 graden!) maar we hebben het toch weer maar gedaan. Dat’k daarnet frietjes at, laten we even terzijde. ^^ Ene keer per week hoort dat er nu eenmaal bij, anders is volhouden voor mij toch echt wel te moeilijk.

IMG_8090.JPG

Laatste voor deze week: Dark nails, some summery bling en mijn nieuwe kimono. Die zal snel wel eens voorbijkomen in een OOTD because it’s so pretty it needs to be shared!

Aight, ik plof ondertussen in de zetel. Eindelijk wordt het hier thuis weer een beetje frisser binnen, dus helemaal de moment om een beetje Doctor Who te kijken! Wat doen jullie nog op deze eerste zondag van de zomervakantie?

Have a good night, sweets! xS

Let the world know what you think: