Tips and Tricks: tagging your Apple-charger.

Hi guys!

Ik heb nog eens een ideetje voor jullie dat mij al een aantal keren geholpen heeft: het personaliseren van je iPhone/iPad lader. Hier thuis heeft iedereen Apple stuff, en laders durfden nogal is verdwijnen. That’s why I started stickering my chargers.

20140224-114834.jpg

Ik had nog mooie bloempjes liggen, so that’s a good one. Nu weten zowel broer als papa dat deze lader ni van hen is. Maanden gingen voorbij en mijne oplader verdwijnt niet meer. NICE!

Een paar dagen (of was het al weken?) zag ik op Beautygloss een andere manier van personaliseren passeren, namely nail polishes. Da’s eigenlijk nog eens een idee! ‘k Heb zoveel kleurtjes, op zich slim van die te gebruiken. So I got painting.

20140224-115114.jpg

Eerst met m’n nieuwe Barry M, supermooi maar het valt een beetje weg tegen het witte. Ik vind het wel leuk subtiel zo, op deze manier kan je toch nog snel checken of de kabel van jou is, maar valt het ni te hard op. Not into subtle though?

20140224-115240.jpg

Flashy coral it is! Mijn nieuwe Model’s Own mocht ineens meewerken. En wow, ik testte de kleur nog niet maar ik kan aan de hand van dit zeggen dat het a big contender is voor this year’s summer-favourite!

20140224-115628.jpg

Misschien moet ik maar beginnen met alles te taggen, mijn earphones bv. Ook zo iets waar we hier thuis allemaal een paar van hebben die hetzelfde zijn. Beschuldigingen vliegen hier tussendoor door het huis. Ze blijven verdwijnen… Not anymore! ^^

Fijne dag, iedereen!

6 thoughts on “Tips and Tricks: tagging your Apple-charger.

Let the world know what you think: