L’Oréal Préférence – Wild Ombrés

My lord. Ik heb een assistent nodig. Of een slachtoffer, ‘t is maar hoe je het wil bekijken. Ik wou jullie wat vertellen over mijn haar, maar probeer maar eens zelf zo’n lang haar op de foto te zetten!

Maar dus. Dit is eentje met horrible pictures and I swear once I have better pictures I’ll show you again!

20130826-220329.jpg

Een tijdje geleden geleden kocht ik bij’t kruidvat een pakje L’Oréal Wild Ombrés. Er zijn drie soorten, afhankelijk van de kleur van je haar. Ik koos zelf voor de middelste nummer. Ik heb geen bruin noch blond haar. Nuja. Donkerblond zeggen ze altijd. Nu moet ik wel even toegeven: this was not my first time! Ik probeerde het een half jaar geleden al, na een lang lang twijfelen. Maar het was me zo goed bevallen, I gave it another shot!

Alles wat je nodig hebt, zit in de doos (behalve dan die grote handdoek die je best kan gebruiken om kleren en schouders te beschermen). Plastic gloves, flesje om in te mengen, tube met euhm. Het bleekspul vermoed ik, en een kammetje om de brij gemakkelijk mee te verdelen. Een handleiding zit er ook nog bij in.

20130826-215746.jpg

Crappy pic but good view of my hair!

It worked like a charm, again only… Doe niet wat er op het pakje staat. Seriously. Don’t. Zij zeggen gewoon de bleek aan te brengen tot waar je het lichter wilt en zo te laten intrekken. Ik denk dat iedereen wel zal beseffen: that’s gonna look like trash.

Nee, ik wil een zachte overgangslijn, waarbij de kleur mooi vervaagt en niet een harde scheidingslijn geeft.

Hoe ga je best te werk?
1) Je begint met je haar in twee lage staartjes te verdelen.
2) Dan de puntjes van beide staarten even hoog insmeren, 5-10 min laten intrekken en dan het proces herhalen maar iets hoger product aanbrengen.
3) Je herhaalt stap 2 tot je ver genoeg bent. Hoe hoog je moet gaan? Dat kan je helemaal zelf kiezen!
4) Opgepast! Laat het product max. 45 min in je haar zitten!
5) All done! In het doosje zit ook een shampoo, waarvan ik de indruk heb dat die even wat extra voedend is. The key now is: al het product goed uit je haar wassen! Ik gebruik altijd voor de zekerheid nog een maskertje of conditioner die ik even laat intrekken, zodat mijn haar wat hydratatie kan opzuigen.

Je haar voelt achteraf wel wat droger, wat natuurlijk te verwachten is na zo’n bleeksessie. Nothing that can’t be helped though! Je zal je haar gewoon wat meer liefde moeten geven, en dan zal het heel snel weer soft en fluffy zijn!

That’s it! Wees dus ni bang om het eens te proberen. Gewoon voorzichtig zijn en dan kan er weinig fout gaan.

20130826-221656.jpg

Het geeft een superleuk effect, zeker bij mijn lange haar! It was boring and bland, but the lighter ends just give it a little extra pop.

Wat denken jullie, geslaagd of niet? ^^

Have a nice day!

0 thoughts on “L’Oréal Préférence – Wild Ombrés

Let the world know what you think: