OOTD #80: Freeziiing!

Holy shizzle, winter heeft eindelijk zijn intrede gedaan. Ik moet wel eerlijk zeggen, zo hard had ik het nog niet gemist hoor. Ik hou van sneeuw, maar liefst op de skipistes. Het hoeft zo niet voor mij hier in ons land te vallen. Omdat de temperatuur onder 0 dook, I went with layers, lots of layers. Well, 4 of them to be exact.

img_0430 img_0429

Voor de foto’s stapte ik even buiten zonder jas, en ik heb het gevoeld. I am not made for these freezing temps, you guys. Just give me sun. Warm and toasty.

Mijn lagen waren een longsleeve t-shirt (Hilfiger Denim), een hemdje (Hilfiger Denim) en een vestje (Urban Outfitters).

img_0434

Het enige voordeel aan deze onmenselijke temperaturen is dat ik eindelijk mijn nieuwe muts in gebruik kan nemen. I bought this one in London, Topshop, for something about 20 euros, en ze is haar geld meer dan waard. No cold ears for me. En ze heeft een pompom. POMPOM.

img_0432

Dikke sjaal, en hoewel je die hier niet ziet, handschoenen!

img_0435

Om ongelukken tegen te gaan: Mijn Timberlands. Ik ben nog nooit zo blij geweest dat ik ge├»nvesteerd heb ik een paar van deze want een paar schoenen met ne zool: winner. I’m kinda accident-prone, dus wat extra grip op de ijzige pavements kan absoluut geen kwaad.

En omdat jullie je waarschijnlijk afvragen wat er in de zakjes zit? Niks eigenlijk. ­čśÇ Een cadeautje voor b-dag girl Marianne┬áin dat van Hilfiger, en een nieuwe screenprotector in het andere. Spannend, not really.

Hoe trotseren jullie de winter?
X. S

Let the world know what you think: