Bloggers Nocturne SKM – Mijn Lievelingskleren

Hi guys!

Op Instagram zagen jullie al vanalles passeren in verband met SKM, maar nu ga ik jullie toch even helemaal delen wat er aan de hand was! Een tijdje geleden kreeg ik een leuke mail om te vragen of ik zin had om deel uit te maken van een nieuwe campagne. SKM vernieuwde zijn winkel en hun aanbod, en vonden er niet beter op dan een aantal bloggers hun favoriete outfit te laten uitkiezen. Goei plan!

img_2828

Wie SKM denkt, denkt nog vaak ouderwets en oudbollig. Dat is dus net wat ze willen tegenspreken, en tegenspreken kunnen ze! Mijn eerste indruk van de winkel was: OMG gigantisch, hoe kan ik hier ooit iets kiezen. We werden verwelkomd met een hapje en een drankje, well. You know I like my food. ^^

img_2829

img_2604

De uitnodiging. Het plan? Bloggers hun lievelingskleren laten kiezen. Zo’n leuke actie, en ik kon dan ook ni weigeren.

Ok, dus, on to the clothes. Ze hebben een groot aanbod, waaraan recent o.a. Liu-Jo, Scotch and Soda, Zoe Karssen en Guess werden toegevoegd. Ik las in de brief Zoe Karssen en ik was verkocht. Ik kan jullie dus ook wel vertellen dat ouderwets ondertussen nimeer is wat bij mij naar boven komt wanneer ik aan SKM denk. Ze kunnen op da vlak dus alvast zeggen: SCORE.

img_2831

Een salopet. Ik was echt op slag verliefd en verwacht van de zomer veel veel OOTD’s met dit pareltje. Mannekes, serieus. So comfy! En met die sneakers eronder, da kan gewoon ni missen. Een leren vestje erop en ge weet gewoon dat ge nimeer kunt fout doen. 😉

img_2682

GLITTER. Deze zomer echt the way to go, lijkt mij. Ik hou van sparklies. Ik heb deze dan echt zo hoog op mijn wishlist staan.

img_2802

Jep. Het t-shirt kon ik echt ni achterlaten, en ik heb hem ondertussen al twee dagen aan. So soft and so Stephanie! Nanananan, batmaaan.

T-Shirt: Zoe Karssen
Broek: Trussardi Jeans (c/o SKM)
Jasje: Guess (c/o SKM)

Wat dubbel leuk is, het is ni alleen helemaal nen typische Stephanie-outfit, maar ik ben dan echt in de winkel bij alle verschillende merken gaan kijken. Je komt zo’n uiteenlopende stijlen tegen, en dat zag je ook terug in de outfits van de bloggers. Iedereen vond zijn eigen favorietjes in de collectie bij SKM. Nog ni overtuigd?

1ste foto: Nikki van The Ginger Diaries
2 & 3: Natalie van Mademoiselles de Mode
4e foto: Evy van My Life of Sneakers & Jolien van That girl with her blog
5: Karolien van Peaches and Peaches
6: Karen van Dressing in Labels

Ik ben ni zeker met hoeveel we net waren, maar ben je benieuwd naar meer? Ga zeker de IG-accounts van de bloggers eens bekijken. De #SKM wordt ondertussen overspoeld met outfits dus voor inspiratie kan je altijd daar gaan loeren.

Overtuigd? Je kan altijd zelf eens binnenspringen!

SKM
Boomstesteenweg 35
2630 Aartselaar

Thanks for reading!
X. S

 

2 thoughts on “Bloggers Nocturne SKM – Mijn Lievelingskleren

    • Dankjewel! Ja, ik was ook blij, zo lang geleden! Nu heb’k nog een OOTD online gegooid, maar ik voel me er zo raar bij. 😀 Ik dacht ne keer zelf geen foto’s trekken, maar ik denk dat ik het beter hou op mijn iPhone selfies: 😀

Let the world know what you think: