Shopped: London – February 2014.

Hi guys!

Hier zitten een aantal onder jullie op te wachten, geloof ik. Stephanieee, what did you buyyyy? Miep. Van’t weekend zagen jullie mijn nieuwe nikes al de revue passeren, nu deel ik nog even de rest! Kelly en ik deden goed ons best. Wil je zien wat zij kocht? You have a looksie on her blog, she already shared her cool new buys.

IMG_0911 copy

Victoria’s Secret! Ik hou echt van de geuren, lotions en splashes van VS. Jammer genoeg hadden ze het geurtje dat’k het allerliefste wou, niet meer binnen. Apparently it’s one of their bestselling scents. Da’s weer typisch eh. Secret Charm is de favoriet, met jasmin en honeysuckle. I went for the second best. Aqua Kiss. Ook superfris, ook bloemig. Rain-kissed Freesia and daisy. Daar kan je dus ook ni mis mee gaan.

Midnight Exotics daarentegen is een iets ‘zwaardere’ geur, maar kwam ter compensatie van de missende Secret Charm mee. De dame in de winkel liet mij deze ruiken, nadat ik mijn teleurstelling liet merken voor de ontbrekende Secret Charm. ME heeft ook jasmijn; dus veel meer overtuiging had’k ni nodig.

IMG_0915 copy

Ik was op zoek naar een fijne finish spray. Ik gebruikte die van MAC al, maar die kostte me wat teveel. Kan goed dat ik er uiteindelijk toch naar zal terugkeren, maar toen’k deze bij VS tegenkwam, kon ik het ni laten. It’s pink. You know, more than that is just not necessary. Just make stuff pink and all’s good. Hier ben ik heel erg benieuwd naar!

IMG_0923 copy

Bij Boots (of was het nu Superdrug?) hadden ze de Real Techniques brushes. Ik ben hier al zo lang nieuwsgierig naar, ik kon het dus ook niet laten om eentje mee te pakken. Alé ja. Twee eh. een mooie grote poederborstel en een kleintje dat eigenlijk dient om bronzer mee aan te brengen. Stiekem vind ik hem zelf heel fijn om poeder te buffen. Als derde kocht ik nog eentje van Ecotools. Van de zomer kocht ik al een kabuki van dit merk en ik kan niet meer zonder. Deze ga ik bij in mijn routine nemen, om mijn concealer aan te brengen.

PicMonkey Collage copy

Hier en daar kocht ik een aantal leuke makeupjes. Bij & Other Stories op Oxford Street (of was het Regent Street?) kocht ik een supermooie highlight en een blush. Hier kan je zeker nog meer over verwachten, because well. They’re just so pretty! Ik heb ze speciaal nog niet gebruikt, zodat ik nog mooie productfoto’s kan nemen wanneer het weer een beetje betert.

We went by Topshop as well, and I got overwhelmed. Die’s gewoon té groot. Ik weet niet meer waar kijken dan, en dat heeft op mij helemaal een averechts effect. Ik word lichtjes zenuwachtig en kan niet wachten tot ik weer buiten sta. Hun makeup hoekje daarentegen kon me helemaal bekoren. Uiteindelijk belandden een blush, een lip bullet en de Bourjois lipstick in mijn mandje.

Voor de rest gooide ik bij Boots ook nog een aantal nagellakjes van Barry M in mijn winkelmandje. 3 for 2. Dat kan ni missen natuurlijk. De witte met sparklies zagen jullie al passeren in een NOTD, de andere kunnen jullie sowieso in’t kort nog verwachten. Models Own, in Westfiels Shepherd Bush had ook nog een fijne aanbieding. 6 lakjes voor 20 pond. Dat konden we ook ni laten natuurlijk, dus kozen Kells en ik ieders 3 nagelkleurtjes. The pretty!

  IMG_0967 copy

Last but not least. And maybe not entirely last either, but well. De jogging die ik aanheb is een boyfriend sweatpants van PINK, ik kocht een mooie ‘Fashion’ legging (om eens af te wisselen met mijn zwarte Zara pants), een sporttopje met ‘ingebouwde’ sportbeha en een yoga broek. Deze heb’k alvast getest afgelopen week, en ze is echt zo fijn! En het allerleukste? Ik kan ze omdraaien, zodat je eigenlijk weer een heel andere broek heb. Well done, VS. You get me everytime. They even sold me an iPhone case. De oplettenden onder jullie kunnen die spotten in mijn London Calling #3.

 IMG_0992 copy

Ik had geen idee dat dit in Londen zat. Superfijne verrassing toen we de Kate Spade winkel tegenkwamen in de Westfield mall. Ik kon gewoon niet laten van even binnen te stappen, en een kleinigheidje te shoppen. Deze leuke iPhone case kwam mee naar huis! Ik vind de Kate Spade hoesjes echt fijn, zeker de Hybrid ones. Die hebben een fijne bumper, van silicone, waar de hardcase in vastklikt, if that makes any sense? Anyway. They’re sturdy. Ik liet vanmorgen mijn gsm vallen toen ik uit de auto stapte, and it survived, so thank you, Kate!

IMG_0921 copy

Dit is echt het laatste. Op een paar prullekes na, zoals een fles of twee van droogshampoo’s die we hier niet hebben, en een volumepoeder. Kelly was enorm enthousiast over het merk Soap & Glory, dus ik kon het niet laten ook wat mee te pikken. Ik ging voor ontschminkingsdoekjes, aangezien ik niks bij had om makeup af te halen. En verder de Puffy Eye Attack. Die zit alvast in testmodus!

Een Palmer’s travelsize. Ik ben de laatste tijd bijgekomen en hoewel ik niet veel marks heb, zitten er toch een paar. Ik ga eens proberen of dit effectief een verschil maakt!

En oeps. 900 Woorden. Misschien moet ik hier maar afsluiten? ^^ Het waren 3 enorm fijne dagen, zowel op vlak van shoppen, als eten, als gezelschap. Ik me echt supergeamuseerd, so thank you, lieve Kelly!

Fijne dag, iedereen!

12 thoughts on “Shopped: London – February 2014.

Let the world know what you think: