Tag: And that’s who I am. (#1)

Dit is eentje dat’k op Tumblr vond. Hierzo. Via pics die zij bewerken kan je je karateristieken, favoriete dingen, … delen. Oké, I’m not explaining this very good, am I. Let’s just get on with it, yeah? Ik denk dat ik deze tag ga opdelen. De post van vandaag zal gaan rond favorieten, films, series, boeken. There’s just too much!

tumblr_mccih4SQKy1rogngso1_r2_500

I do, I really really do. Not all of them, but the musical, just as the Audrey Hepburn ones are awesome. De GIF hierzo is eentje uit Roman Holiday (Ha, proud me for recognizing it, yip) en da’s echt een leuke. Oude films zijn trouwens perfect voor een fijne zondagnamiddag. Een dekentje, kop koffie, enkele kaarsjes. Lekker gezellig, en niet te verslagen! Nog must-sees? Sabrina, Breakfast at Tiffany’s, Singing in the rain, Guys and Dolls (Frank Sinatra x Marlon Brando), West Side Story.

tumblr_mc68tc4TmZ1rogngso1_500

Haha, dit. Dit is so so true! Vaak is het erger met boeken dan films of series, maar in any case. I will cry if something happens. I will get giddy and overexcited when two people get together after 3 seasons. Ik zal in een diep gat vallen als een favoriet sterft. Most recent example? De ‘Divergent’ reeks. ‘k Ga geen spoilers verklappen, maar voor zij die alle boeken lazen… After finishing I felt like throwing the book out of the window and burn the place down. Oke. Slightly dramatized, maar toch. Het scheelt ni veel!

tumblr_mcqz1eUQgj1rogngso1_500

Deze past hier dus wel? ^^ Jep. En voor zij die deze nog niet lazen: DOEN! Ze passen helemaal nu, nu dystopieën wel vaker favorieten worden. Kijk maar naar the Hunger Games, of Maze Runner (nog nen aanrader!) of Delirium.

tumblr_mfbj1zLFvj1rogngso1_500

Ik ben deel van de Harry Potter generatie, zoals wel eens wordt gezegd. Ik groeide er letterlijk mee op. Ik was 10-11 jaar toen ik voor de eerste keer HP las (en om 1 of andere reden ben ik toen gestart met de 4e en kon ik helemaal ni volgen, tot’k besefte, oh. Hi, book number 1. Nice to meet you). Jaar naar jaar zat ik dan te wachten op het volgende boek, want toen ik aan de reeks begon waren er nog maar 4. Niks zo frustrerend als elke keer weer vol spanning te moeten wachten op het volgende boek. Hetzelfde met de films trouwens. Ik was ongeveer dezelfde leeftijd als de acteurs/personages toen de films uitkwamen, dus dat was zo nog een extra puntje dat er voor zorgde dat ik er enorm mee meeleefde.

Da’s trouwens ook het begin van mijn Engelse obsessie geworden. De Engelse versie kwam uit, en het was 3 maanden wachten op de vertaalde versie. Ja, niet dus. English it was! En uiteindelijk is da allemaal zo slecht nog ni uitgedraaid. ^^

tumblr_mcpewoNULa1rogngso1_500

There’s yet a movie to be made that beats the book. Lord of the Rings en consorten zijn goed. Heel goed. Maar de boeken? Ze blijven beter. Hetzelfde met de rest. Hoewel ik vaak zal houden van verfilmingen, zijn het twee aparte entiteiten en is het gewoon een feit dat je in een film altijd een deel zal verliezen. Als je leest, krijg je veel meer mee op vlak van emoties en gedachten, wat er voor zorgt dat er veel meer diepgang inzit. Daarom ook dat ik weinig of nooit een film zal kijken zonder eerst het boek gelezen te hebben.

Kunnen jullie je vinden in deze plaatjes? Of is dit typisch Stephanie, en gaan jullie voor de tegengestelden? ^^

Have a glorious day, sweets!

7 thoughts on “Tag: And that’s who I am. (#1)

  1. Leuke tag en superherkenbaar. Ik kan me ook écht laten meeslepen met TV-series en boeken. Toen ik 12 ofzo was, heb ik eens een hele avond geweend omdat de hond van Gertie uit De Babysittersclub gestorven was…

Let the world know what you think: