Winter is coming.

21 September. Whyyyy, why does summer always fly by like this? Ik hou van herfst (zolang het niet te veel regent) en winter (zolang dat als er neerslag valt, het sneeuw is). Maar zomer, da’s mijn ding. Lente is een goeie inleiding, en ik hou er van alle bomen terug kleur te zien krijgen en de bloempjes te zien groeien. Maar zomer. Zomer is the one for me.

20130921-215322.jpg

Om de zomer te ‘eren’ wilde ik even nog mijn foto’s doorbladeren. Toen dacht ik: ‘hey! I got myself a blog! Let’s share.’ ^^ Ik ga in deze post mijn fijnste herinneringen van deze mooie zomer 2013 laten zien. I hope you like it!

20130921-204403.jpg

The High Line in The Big Apple. Deze is echt echt echt de moeite. Ik was ook helemaal verbaasd toen ik deze ‘boardwalk’ in real life zag. Nuja. Eigenlijk mag ik niet zeggen boardwalk. It’s a fullblown park! Gesitueerd in Manhattan (I know, right!), gecreëerd op een oude ongebruikte en verhoogde spoorlijn. Jammer genoeg had mijn reisbuddy haar voet geblesseerd en ben ik op m’n eentje moeten gaan, maar dit ga ik niet snel vergeten. Je wandelt een heel aantal blokken, en je hebt echt de mooiste uitzichten. Je wandelt op een houten wandelpad, met langs beide kanten mooie bomen en bloemen. Het is echt een knappe wandeling! Zeker de moeite wanneer je met mooi weer een wandeling wil maken.

20130921-204944.jpg

Hard Rock Café nachos! The best. Deze heb ik braaf gedeeld met mijn ouders, broer en M. op de marktplaats in Kraków. We hebben die avond echt super gelachen en genoten. My family.

Let the world know what you think: