Models Own – HyperGel

Hi, guys!

Ik weet het. Het blijft maar komen, maar het is dan ook zo’n leuke trip geweest… Nog een aankoopje uit Londen. Jullie zagen deze lakjes al passeren in de shoplog, maar ik vind ze zo fijn dat’k toch nog even wou delen.

20140225-145850.jpg

Ik kocht drie kleurtjes waarvan twee uit de nieuwe hypergel collectie komen. Belofte? De glans en look van gelnagels, zonder dat je UV licht nodig hebt.

20140225-151631.jpg

Coral Glaze en Naked Glow. Dus, een lichte mooie koraalkleur (LOVE) en een cutie nudish kleur. Sowieso al twee favoriete kleuren, dus echt wel een goeie koop geweest. :) Is deze lak nu anders dan the usual? Well, it’s consistency is a bit thicker. Dat wil zeggen, het lakt ni zo gemakkelijk als sommige anderen, maar dekt wel heel gemakkelijk. Dus euhm. Geluk bij een ongeluk?  Ik was een beetje bang dat het uren zou duren voor de lak zou drogen, maar met just a bit of quickdry topcoat valt da allemaal heel goed mee. And y’all know I don’t have a lot of patience, dus als ik zeg dat het meevalt, dan valt het mee. ^^

Het borsteltje heeft een standaard vorm. Gewoon, dun, niet zoals eentje van Essie of OPI. Ik vind die heel fijn werken, en was op’t eerste zicht, voor’k getest had, een beetje sceptisch. Miep. Maar eerlijk? Het werkt fijn. Zeker omdat de nagellak al wat dikker is. Twee laagjes zijn meer dan genoeg en meer heb je dan ook niet nodig. Ik heb de voorbije week op’t werk regelmatig de vraag gehad waar’k mijn nagels laten doen had omdat ze zo mooi verzorgd waren. So, the gellak look is er wel!

IMG_9943 copy

Meuh, zo op foto’s met mijn grote spiegelreflex zie je ineens alle kleine ‘foutjes’. ^^ Macro anyone? Volgende keer vor mijn NOTD toch maar mijn iphone gebruiken. Anyway. Dus. Twee laagjes kleur en een topcoat. Me likey!

IMG_9953 copy

Ik ben er zelf nog niet helemaal uit of Models Own nu echt in België te verkrijgen is. Ik weet dat River Island af en toe een aantal kleurtjes heeft, maar de keuze is altijd heel beperkt en ik heb de indruk dat ze ze niet altijd hebben. Maybe I should just move already? Van Londen kan je gewoon ni winnen, waar je ook bent.

Wij (Kelly en ik) betaalden 20 pond voor 6 lakjes, wat ongeveer overeen zal komen met zo’n 25 euro. Rond de 4 euro per flesje dus, da’s nog is goe gekocht? ^^

2 thoughts on “Models Own – HyperGel

Let the world know what you think: