Tag: What’s in my bag?

Woensdag, aka tag-dag. Oké, ni altijd maar soms toch. Waarom? Waarom ni! Ik vind het leuk om tags te doen, dus moesten jullie nog een fijne hebben voor me, let me know. For now, on to today’s taggie.

20140325-141341.jpg

 

What’s in my bag. Mijn nieuwe tas zit ondertussen goed vol, en ik dacht het dus wel eens tijd een keertje te delen wat ik allemaal meezeul. Ik vind het altijd leuk om filmpjes en posts te zien over dit onderwerp, so let’s do this!

20140325-141348.jpg

I swear, da past allemaal in de tas. Ik zeg ni dat er nog veel plaats overschiet, maar het kan er in. Portefeuille, current read, zonnebril. Een toilettas, 1 van mijn Bobbles, een Tangle Teezer. Da’s een beetje een overblijfsel van mijn lange haar; op zich heb ik het gedurende dag niet zo vaak meer nodig, maar da’s altijd nog wel handig bij te hebben.

Om 1 of andere reden: 2 Eos Lipbalms. Ik hou er van. Yes. Maar twee is misschien toch een beetje overdreven? Alhoewel. You can never have enough lipbalms! Tuttefrut, nen essential. Deze van Stimorol is tegenwoordig een favoriet. Een lakje van Essie (WHYY?) en een OPI nagelriemolie.

20140325-141358.jpg

Ineens maar even een kijkje nemen in mijn toilettasje, nu we toch bezig zijn? We zien: patches voor koortsblaasjes. Deze werken echt superfijn, al moet je er op tijd bijzijn. Eens je een blaasje voelt opkomen, moet je meteen een plakkertje plakken. Daarom dat deze ook standaard in mijn handtas zitten. Mijn Inglot poeder + flattop kabuki van ecotools. Een blush van makeupstore, met een blushborstel van The BodyShop. Handsanitizer, of course, en speltjes. Ook altijd handig om bij te hebben, moest je haar ineens nimeer willen doen wat jij wil. Of ge vergeet er gewoon thuis. Wat bij mij altijd het geval is. Nog een lippenbalsem, zie ik nu. Eentje van Clinique, ook heel fijn maar euhm. Bijna 20 euro, en eigenlijk doetie hetzelfde als mijn EOS lieverdjes.

20140325-141411.jpg

Closeup. Autosleutel met Essentiel-strikje en mijn ipod. Ik heb die meestal mee, maar gebruik hem eigenlijk vooral tijdens het lopen. Heel af en toe zal ik eens een muziekske opzetten, maar meestal luister ik in de auto bv. gewoon naar de radio.

20140325-141405.jpg

Oh, en toch nog even mijn zonnebril. Deze is superlicht en neemt niet teveel plaats in, handig dus om standaard mee te pakken in m’n handtas. ^^ And that’s it. Al bij al lijkt het best nog wel mee te vallen zo? Ik heb wel alle ahum, afval weggegooid voor ik deze foto’s ging maken, rekeningskes van de supermarkt, wrappers van mijn koekjes. I have this thing that I never throw anything away if there’s not a bin closeby.

Anyway. What’s in your bag? ^^ Fijne dag!

Let the world know what you think: