Mini Birthday-Giveaway!

Hi guys!

tumblr_n0g7aifjC91s555o8o1_500

So. Today is the day. 25. I think this b-day pug accurately conveys my feelings. Party-hat on, though slightely sceptical. Ik heb momenteel (dinsdagavond) nog geen idee wat’k eigenlijk wil gaan doen. Wat wel vaststaat: GOOD FOOD. AND CHOCOLAT. Misschien nog liefst ne goeie moelleux. Omnom.

But: on to business! Ik hou van pakjes krijgen, ik hou van pakjes geven. En daarom dacht ik: ‘Hey, let’s do a mini-giveaway!’. Vroeger nam je op je verjaardag iets leuk mee voor de rest van de klas, so I’m kinda building on that tradition. Op FB kon je al een sneaky peek zien passeren, maar hier komt’ie!

IMG_0083 copy

Hihiiii. Whatcha think? Leuk eh! 1 van de Barry M lakjes die ik kocht in Londen (Countess), met een liquid sand effect, en mijn absoluut favoriete Yankee Candle geur in een wax tart. Ik weet dat er veel liefhebbers zijn van YC maar het is niet altijd evident om er aan te geraken. Ik zal snel een nieuwe moeten aanschaffen nu, maar ik moet deze geur echt verder verspreiden. SOFT BLANKET EVERYWHEEERE! ^^

IMG_0113 copy

Oke, hoe meedoen? Well, nothing to hard. Ik ga het hier weer even mooi in puntjes neerschrijven, dus euhm. Go for it?

Eerst en vooral: Leave a comment below! Vergeet zeker je emailadres niet bij te voegen, zodat ik je zo snel mogelijk kan contacteren nadat’k een winnaar gekozen heb. ^^

Twee: Aangezien ik deze wedstrijd doe voor mijn lieve lezers, zou ik in die comment ook graag het antwoord zien op de volgende vraag: Waar was ik laatst op mini-vakantie? (I know, niet moeilijk, zeker niet als je even een kijkje neemt op de blog. Maar jeweetwel. ^^)

Drie: Zorg dat je de Facebookpagina van TLD niet vergeet te liken. Ben je nog geen liker? Klik, en go!

EXTRA: Wil je een extra winkansje? Tweet, instagram, deel op FB. Laat me een linkje of een screenshot van de gedeelde entry na in je comment, en dan zorg ik voor dat je naampje een keer (of 3, 1 per medium) meer op de lijst staat!

De wedstrijd loopt een weekje, vanaf vandaag, woensdag 26 februari 2014 tot woensdag 5 maart 2014 (middernacht). Zowel Belgjes als Nederlanders kunnen deelnemen.

SAMENVATTING:
– Comment met: Emailadres, antwoord op de vraag, eventueel waar je het extra deelde.
– Like TLD FB-pagina.
– BE & NL

Da’s ni veel, toch? Good luck, sweets!

18 thoughts on “Mini Birthday-Giveaway!

 1. Wat een moeilijke 😮
  Parijs ? New York ? Amsterdam ?
  hahaha, LONDEN!
  ‘k zal hem delen op FB en instagram !
  Nog een gelukkige verjaardag! xx
  (naomi_smet@hotmail.com)

 2. It’s London baby!!!
  Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag! Ik doe graag mee! Ik ga je nu volgen op Facebook, verder volgde ik je overal al!

 3. Proficiat met je verjaardag, ik vind 26 februari echt een topdag om jarig te zijn ;)!
  Ik denk dat je op citytrip naar Londen bent geweest (klein gokje hé!). Ik volg je al overal (@savtorre)!

Let the world know what you think: