Tis the season! GIVEAWAY

Hi guys!

Giveaway header

Ik ben best wel trots op mijn kleine site. Om te vieren dat mijn gewauwel effectief door mensen gelezen wordt, vond ik het hoog tijd voor een kleine winactie! (En ook een beetje omdat ik van Kerstmis hou hou hou en er niks zo fijn is als pakjes uitdelen!)

Just Julia is mijn grote favoriet dus het kon ni anders dan dat ik JJ bij de winactie zou betrekken. En ja. Nog niet iedereen kreeg de Baby Lips te pakken, so I thought it would be a nice little extra! ^^

JJ nepal

What to do?

1) Like The Lumos Diaries op Facebook.

2) Like Just Julia op Facebook.

2) Make sure to leave a comment here, met geldig emailadres! Op die manier kan ik bijhouden wie meedoet en kan ik de winnaar ook snel contacteren!

3) Wil je een extra winkansje?

Tweet: I’m awesome ‘cuz I’m entering The Lumos Diaries giveaway, and tweeting about it! www.lumosdiaries.be #lumosdiaries

Instagram: Kies een foto uit deze post om te delen, en comment: I’m joining The Lumos Diaries Holidays Giveaway! www.lumosdiaries.be #lumosdiaries #justjulia #giveaway #lumosgiveaway #maybelline #babylips

Insta

De giveaway is open voor Belgjes en Nederlanders. International readers, sorry! It’s gonna take forever to send the prize, so I’m sticking to the Dutch speaking readers. Hope you understand!

De winactie loopt van 26 december 2013, tot 9 januari 2014 (middernacht). Je hebt dus twee weken de mogelijkheid om je kans te wagen!

PicMonkey Collage copy

Deel, like en wie weet? Win!

Dikke kus,

Stephanie

P.S.: Laat in je comment misschien een linkje naar je tweet/instagramfoto zodat ik weet dat je een extra winkansje hebt!

 

43 thoughts on “Tis the season! GIVEAWAY

 1. Als ‘Belgje’ (hihi) doe ik heel graag mee! Heb dan ook al het bovenstaande gedaan πŸ˜‰ (The Lumos Diaries en Just Julia op Facebook geliket, getweet over de winactie (https://twitter.com/laureliereyne/status/416242181763268608) en een foto op Instagram (laureliereyne) gedeeld met bijhorende tekst)

  Het zit hem in de details: Babylips met matching armbandjes. Love it!

  De bijnaam van mijn nicht is JJ, dus het zou leuk zijn als ik een van de armbandjes aan haar kan geven :) Beste cadeau ooit, lijkt me?

  Fijne kerstdagen!

 2. Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie. Ik smeer al 3 dagen non stop lippenbalsem maar mijn lippen zijn nog steeds even droog, misschien kan de babylips voor een oplossing zorgen? πŸ˜‰ Ik lees elke dag met veel plezier je blog, keep up the good work!

  Link naar de tweet: https://twitter.com/Lisa_DePaepe/status/420282559902146560

  PS: roze en blauw zijn toevallig mijn lievelingskleuren, deze armbandjes zijn mij dus op het lijf geschreven, hihi

Let the world know what you think: