Yoga-life: Challenges.

Hi guys!

Oeeh, twee posts zo kort opeen, what’s going on? 😉 Niet veel, maar ik bedacht me dat ik dit ook graag met jullie zou delen. Another part of the yoga-journey.

Hoe het ondertussen met me gaat, is een lang verhaal, maar kort samengevat: yoga helpt me. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Still struggling om soms uit bed te komen, maar wanneer ik een instagram-challenge meedoe, heb ik altijd even een extra push om me richting mat te begeven. 


What, instagram-challenge? Yes! Bijna constant begint er ergens in de IG-yogawereld wel weer een nieuwe challenge. Meestal gaat het om een pose per dag, die de host van de challenge zal delen. De ‘deelnemers’ delen dan hun versie, of ja, beste poging tot. ^^ Want eerlijk is eerlijk, ik kan bijlange ni alles. Da’s ook helemaal niet het doel van yoga!

Het geeft natuurlijk een beetje een vertekend beeld, die foto’s van poses. Er gaat minstens een opwarming aan vooraf, en ni alles zal zomaar ineens lukken. 


Dit was bv. een hele uitdaging. Mermaid pose. De dag voordien lukte het helemaal ni. Verre van. Deze foto is getrokken na mijn workout, spieren helemaal warm en there you go.


Waar de challenges nog goe voor zijn? Seeing your progress. Je bent ni constant bezig met je vooruitgang, maar na dit voelde ik me toch even trots. Toen ik met yoga begon, leek deze houding echt onbereikbaar, maar na maanden niet proberen (ik zet meestal mijn knieën tijdens de zonnegroet, om van hoge plank naar upward facing dog te gaan), en die ene keer voor de foto dacht ik: let’s do it. En het lukte! Het is nog altijd een uitdaging, en ik kan geen 10 vinyasas na mekaar doen, maar yay! 


In ieder geval, ik doe de challenges graag. Ze zorgen voor uitdaging en helpen me om in beweging te blijven. 

Ik deel de foto’s helemaal ni om op te scheppen of om een verkeerde indruk te geven. Momenteel twijfel ik of ik deze post wel plaats, want ik voel niet dat ik hier echt trots op mag zijn. Mijn brein is een rommelhoopje, maar ik doe m’n best. 

Wat zouden jullie graag lezen? Share, share, share! Want schrijven helpt, maar inspiratie is soms ver te zoeken. :) 

Have a good day!

X. S

Let the world know what you think: